Page content

Barefootevenement 2016: Natuurlijk bewegen

article content

Barefootevenement 2016: Natuurlijk bewegen

Barefootevenement

Het tweede Nederlandse Barefootevenement staat op het punt om te beginnen. Op 10 april 2016 is het zover en heb je de mogelijkheid om veel zo niet alles te weten te komen over het wandelen en hardlopen op blote voeten en minimalistische schoenen.

Workshops en lezingen

Tijdens het evenement kun je meer te weten komen over buiten wandelen en hardlopen, over trailrunnen, funrun, bergsport, yoga en vechtsport. Ook zijn er lezingen over gezonde voeding, voetverzorging, anatomie, podologie en algemene lichaamshouding. Dit word allemaal verzorgd door trainers en specialisten die zich al geruime tijd met deze materie bezighouden en een grote kennis hebben opgebouwd over Barefoot en Barefootstyle bewegen en wat de positieve effecten op het menselijk lichaam. Ook zijn er standhouders aanwezig met schoenen, kleding, voetreflexmaterialen. Je hebt de keuze uit 3 ronden met workshops van elk drie kwartier

Natuurlijk ben ik als Natural Running Coach present en laat ik je ervaren hoe je bij mij efficiënter kunt leren hardlopen op blote voeten en hoe je blessures kunt voorkomen.

Afsluiting

De afsluiting vindt plaats om 16:00 uur, na de reguliere workshops. Er kan gekozen worden uit 3 afsluitende workshops: een wandeling, oerdans, of free-run.

Overstappen

Heb je altijd al gedacht om de overstap naar barefoot of barefootstyle bewegen te maken maar wist je niet goed hoe je het moest aanpakken dan is deze dag het uitgelezen moment om kennis te maken met de diverse mogelijkheden. Laat je goed informeren en sla voorzichtig en met geduld nieuwe wegen in voor een gezondere en blessurevrije manier van bewegen.

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Barefootevenement en aan de deur van het evenement, maar let op als je zeker wilt zijn van een plek bij de workshops koop dan je tickets in de voorverkoop

Voel je welkom op 10 april in de Dudok Arena, Arena 303 in Hilversum.

Vanaf 9.00 gaan de duren open en om 10.00 gaat met de opening het programma van start.

Comment Section

0 reacties op “Barefootevenement 2016: Natuurlijk bewegen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.