Page content

Testimonials

Vroeger als atleet heb ik geleerd om lange passen te maken. Toen werd ik ook wel “Hinde” genoemd. Met heel wat kilo’s meer is dat geen optie meer en de manier waarop Niels me heeft leren lopen, met snelle korte passen, kost me minder energie. Wonder boven wonder geven die korte passen me een lichtere  natuurlijkere tred.

“Anne B.”

de Natural Running  coaching van Niels heb ik als zeer ondersteunend en vertrouwen-gevend ervaren. Niels heeft een heel scala aan verschillende oefeningen die hij me geleerd heeft om mijn knie te verstevigen. Het ontbreken van een knieschijf is iets wat niet veel mensen overkomt. Aan Niels merkte ik gelijk dat hij er op een normale manier mee omging, terwijl anderen er wel eens van schrikken of me voorspiegelen dat ik waarschijnlijk nooit meer zou kunnen rennen. Niels gaf me veel vertrouwen dat ik waarschijnlijk gewoon weer kan rennen als ik maar het geduld heb om mijn spierkracht langzaam weer op te bouwen. Na een paar maanden trainen zien we zichtbaar resultaat. Ik loop weer bijna normaal en zak niet steeds door de knie heen.

Ïrene B.”

 

Ik ben zeer blij dat ik ooit de stap heb genomen om Niels een mailtje te sturen. Jarenlang had ik last van mijn achilles en kuiten. Ik heb van alles geprobeerd. De meeste “specialisten” zeiden dat ik of hakverhogingen in mijn schoenen moest doen of orthopodische zolen  Ik dacht dat het ook anders kon en ben mij gaan oriënteren en zodoende ben ik bij de Natural running Coach uitgekomen. Sinds die ene dag nooit meer 1 blessure gehad.! Mijn hardloopplezier is weer volledig terug!
“Remco M.”

 

Comment Section

0 reacties op “Testimonials

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.